Меню

Истината за АЧС и агротероризма. Прогнози, които винаги се сбъдват (ВИДЕО)

26.07.2019 г.
31904
Представяме ви архивно видео от преди година, в което се посочва основната причина за разпространението на зарази в селското стопанство в България вече близо 5 поредни години - нодуларен дерматид, син език, бруцелоза, африканска чума...

На прицел е селското стопанство на България - цялостно, с цел от страна традиционен производител на агро продукти, България да се превърне в нетен вносител на всякакви агро продукти от Западна Европа, които намират пазарна реализация през големите чужди търговски вериги.

Жертви в борбата за пазари на агро стоки падат както фамилните стопанства, така и професионалните и индустриални ферми.

Вижте по-долу под видеото и архивно интервю на Борислав Борисов с експерт по продоволствена сигурност и агротероризъм, който предсказва още през 2015-а година всички събития, които тресат днес БАБХ, МЗХГ и всички други власти и органи въвлечени в безуспешната борба срещу привнесените и непредотвратени пандемии.

"Тези зарази се вкарват в България, както и в съседна Румъния - умишлено, с цел унищожаване на производството в региона". заяви Борислав Борисов в предаването Референдум по БНТ още преди година.


Умишленото уедряване и централизиране (европейско) на търговията с агро храни е в основата на разпространението на заразите. Повече вижте във видеото. Прогнози, които ВИНАГИ се сбъдват:
 

ПЪЛЕН ТЕКСТ И ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ:

АГРОТЕРОРИЗЪМ, ПРОДОВОЛСТВЕНА СИГУРНОСТ И ЕЛИМИНИРАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ КАТО ИЗТОЧНИК НА АГРО ХРАНИ 4 KB (pdf) ИЗТЕГЛИ ФАЙЛА