Меню

Започва надцакването за агро позиции в партията на Слави Трифонов

01.08.2019 г.
6809
Започва надцакването за агро позиции в партията на Слави Трифонов, за която той официално обяви вчера, че влиза в политическите игри на България.

На практика никой от екипа и приближените на шоумена нямат експертиза в аграрния сектор, който е един от ключовите за икономиката у нас. Отлично осведомени източници на Село посочиха, че вече е започнало провеждане на срещи в София с хора от обкръжението на Слави Трифонов, които сондират аграрния сектор за личности с компетенции. 

Запознати коментират, че много хора от сектора с пари, фирми, агро предприятия и болни амбиции за властови позиции могат да се включат в сериозно надцакване за стратегически позиции в МЗХГ, ДФЗ, БАБХ и други аграрни институции с цел облагодетелстване на свързани фирми и лични интереси, при очаквано много силно представяне на партията на Слави Трифонов.

Аграрната политика е много специфична и неразбираема за най-близките около Слави Трифонов, като е далеч от широкия политически популизъм, с който традиционно се влияе на масите главно чрез конвенционалните медии.

Политическата партия на шоумена ще се казва...: "Няма такава държава". Очаква се влизането в политиката на чалга певецът да окаже най-тежко влияние върху всички малки партии, както и сериозно на БСП и ГЕРБ. Според запознати, новия политически проект на Дългия ще се класира в ТОП 3 на политическите партии у нас, като има реален шанс и за първа позиция, подобно на изборите в Украйна, където популярен шоумен - комик, взе властта преди месеци.