Меню

Започват да пробиват Добруджа за шистов газ. Сбогом Житница на България!

06.07.2022 г.
3497
Тъжна новина, но тя е жътва, следствие на това как ние българите се отнасяме със земята си - следствие на проявената неразумност!

Добруджа последните 30 години бе превърната в едно експлоатационно поле от шепа производители, които дори и в този момент не излязоха с големите си трактори, да защитят земята, която не само ги храни, а ми ги направи и парично богати. Иначе са бедни - вече често ги наричат "богати бедняци", защото освен външните, временни материални придобивки, те не притежават нищо, абсолютно нищо реално и от тях няма да остане и прах, ни спомен, когато си заминат.

Срам, че не излязоха с тракторите си да стоят денонощно пред съда и институциите, за да защитят земята,от която печелят, и за която предците им са проляли кръв и живот са жертвали! Това е отпечатък, който няма как да се премахне!

Съдиите продали Добруджа вчера, на снимката по-долу:

Простете ни предци, прости ни майко българска плодородна земя!

ОПАСНОСТТА:
Меките скали, шистовите скали, ще бъдат пълнени с милиони тонове химикали за да се разтваря земята. Учените предупреждават, че премахването на тези черни фосилни горива, които играят ролята на смазващи вещества, огромни по размери и по структура в земята ще предизвикат разместване в тектоничните плочи и ще последват унищожителни земетресения. И така да бъде, когато няма осъзнатост - по-добре да има прочистване.