Търсене

ДФЗ ще извърши утре теренни проверки за обвързана подкрепа

02.07.2020 г.
8717
Представители на Държавен Фонд Земеделие (ДФЗ) ще извършат утре теренни проверки по схемите за обвързана подкрепа в пазарджишкото село Братаница.

Зам.-изпълнителният директор на ДФ „Земеделие” - РА Иван Капитанов и експерти от „Технически инспекторат” на ДФЗ ще извършат утре (петък – 3 юли 2020 г.) проверка на място  на зеленчукопроизводители в област Пазарджик. Проверките ще се извършат в присъствието на журналисти.

Припомняме, че от 18 юни ДФЗ започна теренните проверки по подадените заявления за директни плащания за Кампания 2020. Контролът стартира с посещения на място на декларираните площи по схемите за обвързано подпомагане за зеленчуци оранжерийно производство.

При ревизиите се измерва размера на парцелите и се констатира наличието на заявените за подпомогне култури. Установява се още и дали са спазени минималните агротехнически мероприятия, които да гарантират получаването на добиви.

 • Десислава Танева
  07.11.2019 г.
  94159
  До къде стигнахме със SWOT анализите и преговорите за ОСП 2021-2027 (ВИДЕО)
  България навакса чувствителното забавяне, което имаше в подготовката си за новата Обща селскостопанска политика и сме в график, съгласно който до края на годината трябва да бъдат представени трите SWOT...
  Виж повече