Меню

Да подкрепим семейство с деца, които избраха живот на село, но къщата им изгоря (ПРИЗИВ за ПОДКРЕПА)

06.11.2022 г.
3465
В живота на всяко семейство има изпитания, пред които му е дадено да премине, като в повечето случаи това става незабелязано за обществото и то го преживява в най-тесен кръг и лично между душите, които засяга. Има обаче изпитания, в които подкрепата на общността е важна и тя е част от тях, като тест за съпричастност и подкрепа.

В такъв момент се намира едно семейство, което познаваме лично - това на Мария Джиговска и Валентин Джиговски, чиято къща изгоря до основи, в асеновградското село Горнослав, само преди дни.

Мария и Валентин, с техните 3 деца са един от примерите, как едно семейство живее реално на село, с много трудолюбие и отговорнсот - сред природата, задружно и с благодарност за всеки един миг и ден.

Нека помогнем на младото семейство в набирането на средства, с които да изградят новия си дом и да покажем силна братска съпричастност, в тово голямо за тях изпитание.

Публикуваме сметка на Валентин, в която вече се събират средства за съграждане на нова къща.
IBAN:BG06UNCR70001523201341
Валентин Джиговски
Уникредит Булбанк

Може да направите и дарение към Асоциация на българските села с основание: Подкрепа за сем. Джиговски, село Горнослав:
ПРЕВОД ПО БАНКОВ ПЪТ:
В полза на: Асоциация на българските села
ВАЖНО: в полето основание: Подкрепа, сем. Джиговски, село Горнослав
IBAN: BG85UNCR70001521670520
SWIFT (BIC): UNCRBGSF ; Borislav Borisov

Моля, всеки, който го е докоснала каузата да ги подкрепи според възможностите си, без това да утежнява него или семейството му!


Коментари 0

За да коментирате, е нужно да влезете