Меню

ГДБОП и прокурори влязоха в ДФЗ - претърсват офиси

16.07.2019 г.
3645
Специализираната прокуратура разследва Държавен фонд „Земеделие“ във връзка с делото срещу Миню Стайков за злоупотреби с европейски фондове. Това съобщиха от пресцентъра на Апелативна специализирана прокуратура.

Специализираната прокуратура, съвместно с ГДБОП и със съдействието на КПКОНПИ, извършва действия по разследването в Държавен фонд „Земеделие“, свързани с досъдебното производство срещу Миню Стайков.

Претърсват се кабинети на служители във фонда, както и техни адреси. Изземат се документи във връзка с изпълнението на Програмата за развитие на селските райони и Националната програма за подпомагане на лозаро-винарския сектор.

очаквайте подробности.


  БАБХ - корупция
  27.06.2019 г.
  5754
  Арестуваха инспектор от БАБХ взел подкуп от фермер
  Главен инспектор от Областната агенция по безопасност на храните в Пловдив  е арестуван с подкуп – пари и хранителни продукти, съобщиха от  Окръжна прокуратура.   Инспекторът поискал хиляда лева и две...
  Виж повече
  Антикорупционната комисия разпъвала чадър над министър Порожанов
  10.05.2019 г.
  15488
  Антикорупционната комисия разпъвала чадър над министър Порожанов
  Комисията за противодействие на корупцията и отнемане на незаконно придобито имущество е разпъвала политически чадър над министъра на земеделието Румен Порожанов, като от годишната му декларация за имоти и...
  Виж повече