Меню

Все повече фермери рециклират старите си руски трактори, защото е изгодно и ефективно (ВИДЕО)

14.06.2021 г.
18303
Старата слава на здравите руски трактори може да се възроди лично във вашето стопанство, ако имате трактор Т150, К701 или МТЗ и го доверите за пълно рециклиране в ТОСС - Добрич.

Инвестицията в рециклиране на трактор е много по-ниска в сравнение с покупка на нов, а производителността в полето на практика е същата.

Сервизните експерти в ТОСС Добрич вдъхват нов живот на популярните модели ХТЗ Т150, Кировец К701 и всички модели трактори МТЗ.

Извършва се цялостно рециклиране с нови части на двигатели, скоростни кутии, хидравлика, окачване…, а в новите кабини се поставя климатик.

Освен високата надеждност и лесна поддръжка, тракторите са доказано по-икономични за гориво. Така например рециклиран Т 150 гори 2,9 литра на декар при оран, докато при американските трактори разхода достига 3,6 литра на декар.За собствениците на стари руски трактори е налична опцията за изкупуване на вашия стар трактор и без да чакате да получите готов за работа - напълно рециклиран трактор.

ТОСС Добрич е утвърденото през годините име за качествен и професионален сервиз за руски трактори. Обадете се сега на 0899 17 55 06 и вдъхнете нов живот на тракторите в своето стопанство!