Търсене

Връща се интересът към големите руски трактори на Добрички панаир 2020

29.07.2020 г.
9635
Връща се интересът към големите руски трактори по време на Добрички панаир 2020, който започна днес в СК Простор - Добрич и ще продължи до 1-и Август.

Земеделци от региона на Добруджа и Лудогорието, основно в сегмента 3 000 - 10 000 дка., проявяват силен интерес към изложените на щанда на ТОСС  АД - Добрич, големи рециклирани руски трактори, които са добре познати със своята отлична производителност, евтина поддръжка и надеждност. 

Особено в сухи за земеделието години, качествената почвообработка е гарантирана с трактори като Т-150, K 701, K 700 и K 744. Най-голямото преимство при тези трактори е съотношението мощност - цена, което ги прави най-изгодни за по-големите зърнопроизводствени стопанства, особено като спомагателни трактори за скъсяване срока на агротехническите мероприятия на полето.

По време на изложението в Добрич, на щанда на ТОСС земеделци могат да направят заявка за пълно рециклиране на руски трактори, включително и МТЗ, както и да поръчат поставянето на климатици.

ТОСС АД е водещата българска фирма в пълното рециклиране и сервизна поддръжка на руски трактори. За повече информация, можете да посетите щанда на компанията по време на Добрички панаир 2020, където освен големи руски трактори, са изложени и чисто нови модели от тракторите HATTAT, които са много достъпни по отношение на цена и лизинг.

За повече информация: 0899 17 55 06