Меню

Веселин Орешков: След COVID19 е нужна Промяна, а не връщане към досегашния начин на живот (ВИДЕО)

23.03.2020 г.
11132
Веселин Орешков се занимава с алтернативно земеделие, след като дълги години е работил в Института по планинско земеделие и животновъдство в Троян. Той е създател на хибридният планински лимон - плод между ябълка и лимон, който е изключително богат на витамин C, усилва имунната система, а също така усилва електролизата в мозъка и има редица благотворни ефекти за здравето.

Веселин Орешков, или както го наричат близките "чичо Веско" е автор на няколко книги за личностно развитие, в които дава практически съвети за по-осъзнат живот сред природата на село, отглеждане на храна и оцеляване извън системата на социума.

По актуалния въпрос за кризата с коронавируса, Веселин Орешков споделя изключително ценни мисли и призовава към промяна в начина на живот, съпътствана от осъзнаване ролята на човека в света. Той е категоричен, че COVID 19 е само началото и тепърва следват големи промени, които не могат да бъдат избегнати. 

Тези от хората, които очакват да се намери лекарство срещу коронаивурса, или пък ваксина, след което да продължат старият си живот - пълен с илюзии и невежество, са на много погрешен път, посочва чичо Веско и призовава към повече будност и отговорни решения.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

 

Коментари 0

За да коментирате, е нужно да влезете