Меню

Бойко Борисов: Искате на черно да си купувате краставиците, доматите и месото?

28.01.2020 г.
9771
Премиерът Бойко Борисов засегна темата за пазара на краставици, домати и месо по време на Годишната среща на бизнеса с правителството.

Целта на Наредба Н-18 е да излезе бизнесът на светло. Не може в един момент всички да искат държавата да си изпълнява функциите и да следва примера на европейските страни, а в следващ като предприемем някакви действия веднага да се надига недоволство. Искаме сивият сектор да излезе на светло. 


Това каза премиерът Бойко Борисов на среща с бизнеса, организирана от в-к Капитал. Такава била и целта на наредбата на Министерството на финансите за хотелиерите и ресторантьорите. Той недоумява защо всички се сърдят, че държавата си влиза във функцията. 

 

  Десислава Танева
  21.08.2019 г.
  23861
  Министър Танева: Без ДДС за български плодове, зеленчуци и мляко!
  Днес министър Десислава Танева съобщи за свое буквално историческо предложение, което вече е в ход, а именно - отпадането на ДДС върху български аграрни продукти, които са в рисково съотношение спрямо вносни...
  Виж повече
  чума-прасе
  02.08.2019 г.
  13562
  Селски бунт по време на чума - Борисов и Танева спасяват народа и прасетата
  Днес Премиера Бойко Борисов и земеделския министър Десислава Танева пристигнаха малко преди 18.30 ч. в Пазарджик заради протестите на местни кметове на села и жители от региона поради разпространението на...
  Виж повече