Търсене

Атанас Урджанов, АМБ: Искаме да работим с повече българско говеждо месо! (ВИДЕО)

24.02.2020 г.
500
Недостигът на българска суровина за месопреработвателния бранш е единствената причина, поради която месокомбинатите внасят свинско и телешко месо. Пред АгроКлуб председателят на Асоциацията на месопреработвателите в България* Атанас Урджанов каза, че ще подкрепят колегите си от месодайното говедовъдство, за да влезе в месопреработката “повече хубаво българско говеждо месо”. Г-н Урджанов, какво е актуалното състояние на месопреработвателния бранш на фона на АЧС от началото на годината и на птичия грип от миналата седмица? Към настоящия момент състоянието на бранша е спокойно с оглед на болестите по животните в момента, включително и новите огнища на инфлуенца по птиците. Пазарът на свинско, заради корона вируса в Китай, не е толкова активен и няма повишение на цените през последната седмица. Ще видим какво ще се случи с...

Прочетете цялата новина в АгроКлуб - Агро новини, видео и коментари

Коментари 0

За да коментирате, е нужно да влезете