Органик Фарм ООД е един от водещите производители на биотор от червен калифорнийски червей за Югоизточна България.

        Базата ни се намира в екологично чист район, близо до подножието на Стара Планина, на около 20 км южно от национален парк «Сините камъни» - гр. Сливен. 

        Фермата ни, започна да функционира през 2012 година. Основната ни цел е да популяризираме биохумуса и ползите които носи за производство на биологично чисти продукти . С течение на времето фермата се разширява и развива. С всяка изминала година и вече натрупан опит, подобряваме качеството на нашите продукти.

       През 2015 г. Organic Farm стартирахме производството и на течни субстрати обогатени с биохумус според индивидуалните нужди на клиента. Инвестира се в закупуването на машини и техника, в подобряването на качеството на продукцията и обслужването. 

       В производствения процес се следи за спазване на всеки един от етапите, контролира се произхода и доставката на основните суровини.

       Всяка наша партида е придружена с анализ от акредитирана лаборатория, който потвърждава високото наличие на полезни органични вещества в него. 

· Organic Farm работи за по-чиста околна среда, можем да изчистим земята  и да съхраним нейното богатство.

· Заедно можем да изградим един по - успешен бизнес !

За Вашия успешен бизнес !

    Спечелете и значително подобрете реколтата си, като използвате биохумус. Повишете от 20% до 60% добивите си. За едни екологично чисти продукти.

Защо Биохумус ?

    Биохумусът увеличава плодовитостта на почвата, спомага за задържането на влага в нея и намалява ерозията. Стабилизира температурата в почвата, така че растенията стават по-малко зависими от промените във външната среда.

Защо органични ?

    Органично произведените плодове и зеленчуци са едни от най-полезните храни за човека, истински природен дар - източник на здраве и дълголетие. С с органичните торове, произведени от нас, Вие вече сте с една крачка, по -  близо.

Компост от червен калифорнийски червей - БИОХУМУС

Биохумусът (лумбрикомпост) е естествен тор, получен чрез преработка на органични вещества от червен калифорнийски червей (Lumbricus rubellus). Биохумусът съдържа всички елементи, необходими за храненето на растенията, както и вещества, които стимулират развитието им. Той включва девет химически елемента в една добре балансирана и лесно смилаема растителна форма, а и намалява киселинността на почвата. Увеличава добивите при земеделските култури. 

Оптималната доза за внасяне на биохумус е 300-400 кг/дка. Използва се в различни отрасли на земеделието - овощарство, зърнено житни култури, цветарството и др. Биохумусът е със широк спектър на приложение, в земеделието. В цветарството се прилага като компонент в торопочвената смес. Растения развиват интензивно зелена листна маса с по – ранен цъфтеж, и имат по – едри, добре оцветени и ароматни цветове.

 В зеленчукопроизводството, биоторът улеснява покълването на семената, подпомага развитието на кореновата система, ускорява вегетацията, което гарантира по – ранна и по – качествена продукция.  При засаждане на растения върху силно изтощени почви , използването на биотор е изключително ефективно.

 

 

 

 

Контакти

Адрес:

ж.к."Речица", ул."Георги Обретенов" 3

Телефон:

0887060455

Уеб сайт:

https://agro-borsa.net

Можете да споделите с приятели!