Меню

Странджански манов мед

гр. Царево
    Добавена на 19.07.2019 г.
750

Описание


ЯНУАРСКО НАМАЛЕНИЕ НА ЦЕНИТЕ! ПЪРВИТЕ 100 БРОЯ ПО 11 ЛВ.
Здравейте отново, любители на Странджански манов мед! Предполагам вече сте изяли първите буркани с мед, които си взехте от нашата пчеларска ферма. Предлагам на вашето внимание НАМАЛЕНИЕ НА ЦЕНИТЕ ОТ 13 ЛВ НА 11 ЛВ ЗА ПЪРВИТЕ 100 БУРКАНА БИО СТРАНДЖАНСКИ МАНОВ МЕД 0.750 ГР.

КЪДЕ СЕ ПРОИЗВЕЖДА ТОЗИ ВИД МЕД?
- Странджански манов мед се произвежда в природен парк "Странджа", вторият по големина дъбов масив в Европа. Тук няма земеделие, т.е. не се пръска с пестициди и не се тори. Медът е изключително чист и е високо качество.

КАК СЕ ПОЛУЧАВА ТОЗИ МЕД И КАКВО Е ХАРАКТЕРНО ЗА НЕГО?
- Мановият мед се получава от маната, която тече от жълъда и от листната въшка, която се храни със сока на дъба. Той е тъмен на цвят, почти черен (по-тъмните медове са по-богати на антиоксиданти). Мановият мед се различава от нектарния с това, че има по-висока електропроводимост (по-богат на минерали и микроелементи). За манов мед се счита този мед, които има електропроводимост над 0.8 mS (милисименса), Странджански манов мед има 1.22 mS.

Мановият мед има много високи нива на глюкозоксидазна активност, което дава висока степен на антибактериална активност, която често надвишава нивата, открити в меда от манука. В момента се изследва активността на глюкозооксидазата в мановия мед.
Работим с Еконт, клиентите ни ползват 15% отстъпка от куриерската такса.
Цена: 0.750 гр. 11 лв. ВМЕСТО 13лв.
Цена:11.00 лв.
обл. Бургас, гр. Царево
089******* Покажи