Меню

Продавам коч порода Асаф

гр. Левски
    Добавена на 26.07.2019 г.
831

Описание


Продавам коч порода Асаф на 1г.6м.от селекция.Майката е с 3 л.мляко.
Цена:450.00 лв.
обл. Плевен, гр. Левски
088******* Покажи