Меню

Продавам кокошки

гр. Асеновград
    Добавена на 26.07.2019 г.
5938

Описание


Носачки. Бял Лекхорн на 11месеца и 15 дни. само за яица. Село Козаново. на 5 км. от Асеновград. 
Цена:5.00 лв.
обл. Пловдив, гр. Асеновград
089******* Покажи