Търсене

Пшеница и царевица

гр. Червен бряг
    Добавена на 24.09.2019 г.
19

Описание


Продавам 20т. пшеница и 20т. царевица 2019г. по договаряне, гр. Червен бряг
Цена:по договаряне
Изпрати запитване
обл. Плевен, гр. Червен бряг
+35******* Покажи
marin******* Покажи