Меню

Продава Къща в село Лясково, Общ. Стара Загора, Обл. Стара Загора Цена: 260000 EUR

с. Лясково, Общ. Стара Загора, Обл. Стара Загора
    Добавена на 25.01.2024 г.
236
260000 EUR

обл. Стара Загора, с. Лясково
  • Квадратура: 150 кв.м
  • Двор: 810 кв.м

Изпрати запитване

Описание


С удоволствие Ви представяме двуетажна масивна къща с прекрасен озеленен двор, невероятни гледки, разположена в живописен, планински район, а именно село Лясково, обл. Стара Загора.

Село Лясково, Община Стара Загора се намира на 10 км. западно от град Стара Загора. Разположено е в южните склонове на Средна гора, по северния бряг на река Съзлийка (Баненска). Реката е екологично чиста, тече от североизток на югозапад и е с голямо стопанско значение за населението на селото. Село Лясково е с благоприятен умерено-континентален климат със Средиземноморско влияние.

Със ЗАПОВЕД № РД-279 от 31 март 2021 г. от Закона за биологичното разнообразие на страната ни село Лясково, общ. Стара Загора е едно от селата, които попадат в Защитена зона BG0000628. Предмет на опазване са защитени: различни видове храсти, гори, влечуги и бозайници, като лалугер, пъстър смок, няколко вида костенурки.

Разпределение на къщата:

Първи етаж - дневна с бокс, стая за отдих и кино, просторно антре, санитарен възел, килер, камина с пресовани стърготини отопляваща цялата къща;

Втори етаж - просторна основна спалня, втора спалня, голяма баня с тоалетна, вана за релакс, просторно антре с излаз на малка тераса, всички те разкриващи прекрасните гледки на природния пейзаж.

Къщата се продава напълно обзаведена!

До къщата е разположена лятна кухня/механа с барбекю. В двора е изграден кът с автентична пещ. Всички те правят всеки празник запомнящ се!

Паркоместа до границите на имота с навес и просторна работилница, която е мечта за всеки стопанин!

Външната част на имота включва просторна градина с площ от 810 кв.м. с изобилие от зеленина, красиви дървета, малки ферми за зеленчуци и билки и на този фон две красиви, гъщати, родопски кокошки! ???? Чудна семейна идилия, която вдъхновява и пълни безмълвно душата!

Ако искате да живеете в красива, функционална, реновирана къща запазила своя дух и характер, само на 15 минути от град Стара Загора и да разполагате с невероятните гледки и прекрасен собствен двор - то това е Вашият имот.

Районът успокоява, релаксира, вдъхновява и зарежда всички сетива. Имот, който спокойно може да Ви изкара от реалността и да Ви пренесе на едно по-спокойно и красиво място!

Ще го усетите, повярвайте! Заповядайте!!!
Особености
  • Ток
  • Водоснабдяване
  • До път
  • В регулация